Her er noen erfaringer vi vil dele med deg, og litt informasjon du bør lese før fotograferingen.

Babyfotografering
Babytiden er en veldig spesiell tid som går veldig fort. Hvorfor ikke ta noen skjønne bilder fra de første ukene og månedene? Vi holder det godt og varmt i studio slik at den lille skal ha det godt. For å få mer personlige bilder så gjerne ta med yndlingslekene til barnet ditt. I tillegg ønsker vi at dere har med eget pledd/tepper som barnet kan ligge på. Hvis dere ønsker nyfødtfotografering er dette best å ta innen de 2 første ukene når barnet er født. Til denne type fotografering setter vi av god tid, slik at det blir tid til amming og pauser. Hvis dere har luer og små bukser er dette veldig fint.

Barnefotografering
Vi har god erfaring med barn i alle aldre og har våre triks for å få barna til å trives i studio. Vi har diverse leker, kasser o.l som barnet kan plasseres i. Det er viktig å finne en tid på dagen hvor barnet er uthvilt og opplagt, da dette gir et godt utgangspunkt for en vellykket fotografering. Hvis du er usikker på hvilke klær som som passer, så gjerne ha med deg litt å velge i. Strømpebukser blir alltid litt skrukkete – til de fleste antrekk er det best med bare føtter. Pass også på at barnet er helt ren i ansiktet før fotograferingen.ortrett – Konfirmant

Familie – og søskenfotografering
Gjerne ta med resten av familien til fotografering. Det viktige her er at klærne harmonerer. Unngå klær med mye skrift og stort mønster – da det er dere som skal være i fokus. Det enkle er ofte det beste.

Gravid
Å være gravid å få bære fram sitt eget barn må være den største gaven man kan få, derfor er det så flott å forevige denne tiden. Det kan være lurt å ha med litt forskjellige antrekk slik at vi sammen kan velge det som passer best. Tips kan være nakenfotografering eller fotografering i undertøy. Ønsker du å fotograferes naken kan det være lurt å gå uten bh en stund før du kommer til fotografen for å unngå merker fra bhen.

Portrett - Konfirmant 
Det er mange anledninger hvor det passer å fotografere et portrett eller at man bare ønsker et flott bilde av seg selv : Konfirmant er ett av disse, det vanligste er å ha på antrekket man ble konfirmert i, men ta gjerne med et hverdagsantrekk også, for noen uformelle, tøffe bilder.

Akt - Boudoir 
Akt og undertøysfotograferinger er en populær gave og gi i morgengave eller kjærestegave. Det er også blitt populært og gjøre dette i forbindelse med utdrikkningslag. Skal du gifte deg kan du gjerne ta med deg bryllupsundertøyet og sløret. For kommende bruder kan det være en idè å teste ut bryllupsfrisyren samme dag? Slik følder du deg ekstra fresh og pyntet. 

Gavekort
Gavekort på fotografering er en kjempeflott og personlig gave. Hva med å gi bort fotografering i dåpsgave? Vi kan skreddersy et gavekort som passer den du skal gi det til.  

Hva er inkludert i prisen?
I prisen ligger mer enn selve fotograferingen. Bak dette ligger det mye arbeid som redigering og retusj på alle bilder. Kvalitet og holdbarhet på printene er gode. Gjennom vårt samarbeid med bla Profoto og Lundeby og co kan vi tilby dere livtidsgaranti mot falming på behandla bilder/lerretsbilder.

Alle fotograferinger inkluderer et visningsmøte. På visningen får dere se de utvalgte bildene sammen med fotografen. Her hjelper vi gjene å finne det rette bildet til innramming, takkekort, og evt. gavebilder. Det kan også bestilles album av dine favorittbilder. Ved bestilling av bilder på visningstimen får dere visningsrabatt. Det kan også være lurt å ha med f.eks besteforeldrene på visningstimen, da de også kan få benytte seg av den gode rabatten.