Bryllup

Studio akm elsker å fotografere bryllup. Vi er glade for alle bryllup vi får være med på, og gjør vårt ytterste for at bildene skal gjenspeile den store dagen og gi verdifulle minner. I galleriet vårt øverst på siden kan du se et utvalg av våre bryllupsbilder. Kikk gjerne gjennom bildene i galleriet og på bloggen for å få et inntrykk av hva vi gjør. Det kan være lurt å bestille bryllupsfotograferingen tidlig, de mest populære datoene går fort.  Besøk oss gjerne i vårt studio for å se nærmere på hva vi kan tilby og slå av en uforpliktende prat.

 

Etter fotograferingen kommer du på visningstime. Her viser vi deg alle bildene i full størrelse, og vi gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Vi har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

  • +47 46 63 34 76
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg!