Portrett/
konfirmantfoto

Det er kun en person med på en portrettfotografering. Konfirmanten går under denne kategorien. Det vanligste er å ha på seg antrekket man ble konfirmert i, men ta gjerne med et hverdagsantrekk også, for noen uformelle, tøffe bilder.

En gave til kjæresten, en hilsen til foreldre eller bilder til profesjonell bruk –  det finnes mange anledninger til å ta et godt portrettbilde. I mine portrettbilder er det du som skal skinne og jeg tilpasser bildene til dine ønsker. Enten du er musiker, skuespiller eller kunstner og trenger et bilde til bruk i jobbsammenheng, eller du ønsker et bilde av deg selv til privat bruk. 

Etter fotograferingen kommer du på visningstime. Her viser jeg deg alle bildene i full størrelse, og gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Jeg har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk. 

Se komplett prisliste for fotografering og bildeprodukter.

  • +47 46 63 34 76
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg!