Bryllup

Gode minner ligger i gode bilder! Studio akm gjør sitt ytterste for å sikre et vellykket resultat. Jeg ønsker å skape gode bilder dere vil ha glede av i mange år fremover. Det kan være lurt å bestille bryllupsfotograferingen tidlig, de mest populære datoene går fort. Besøk meg gjerne i mitt studio for å se nærmere på hva jeg kan tilby og slå av en uforpliktende prat.

Depositum kr 1000,- betales ved inngått avtale om fotografering. Ved bestilling kortere tid enn 2 mnd før fotograferingsdagen refunderes depositumet ikke.

 

Etter fotograferingen kommer du på visningstime. Her viser jeg deg alle bildene i full størrelse, og  gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Jeg har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk. 

Ved bestilling av bilder på visningstimen får dere visningsrabatt. Det kan være greit at dere kommer sammen, gjerne med nær familie som også får benytte seg av tilbudet (max 6 stk). Jeg anbefaler ikke å ha med barn på visningen, da den kan ta litt tid. 

 

Kun parfotografering           5000 ,-

Parfoto + vielse                         7000 ,-

Halvdagsfotografering      19.000 ,-

Med en halvdagsfotografering kan jeg fange essensen av bryllupsdagen. Her fotograferes det hos frisøren, siste forberedelser med kjolepåkledning, gjennom vielsen og selve bryllupsfotograferingen.  Inkludert i prisen er alle bildene ferdig redigert i full størrelse.

Heldagsfotografering          24.000 ,-

Ved å ha med fotograf gjennom hele bryllupsdagen, får man virkelig dokumentert den store begivenheten. Fotografen følger dere i inntil 10/12 timer og fanger store og små øyeblikk under forberedelser med kjolepåkledning, vielsen og i selskapet. Jeg fotograferer også gjester og situasjoner, detaljer og omgivelser. Til sammen forteller alle disse bildene historien om akkurat deres bryllup. Inkludert i prisen er alle bildene ferdig redigert i full størrelse.

  • +47 46 63 34 76
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg!