Barn

Jeg har lang erfaring med fotografering av barn i alle aldre og har mine triks for å få dem til å trives i studio. Det er viktig å finne en tid på dagen der barnet som regel er uthvilt og opplagt, det gir et godt utgangspunkt for en vellykket fotografering. Ta gjerne med et par forskjellige skift. 

 

Etter fotograferingen kommer du på visningstime. Her viser jeg deg alle bildene i full størrelse, og gir deg tips og veiledning til ulike måter å presentere dem på. Før du kommer kan det være lurt å tenke på hvor i hjemmet du ønsker å henge bilder. Tenk også over om du ønsker å gi bort bilder i gave. Jeg har et bredt utvalg av takkekort og album, og mange alternativer for bilder som skal henge på veggen. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk. 

Ved bestilling av bilder på visningstimen får dere visningsrabatt. Det kan være greit at dere kommer sammen, gjerne med nær familie som også får benytte seg av tilbudet (max 6 stk). Jeg anbefaler ikke å ha med barn på visningen, da den kan ta litt tid. 

Se komplett prisliste for fotografering og bildeprodukter.

  • +47 46 63 34 76
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg!