Portrett/ Konfirmant
1700-,

Det er kun en person med på en portrettfotografering. Konfirmanten går under denne kategorien. Det vanligste er å ha på seg antrekket man ble konfirmert i, men ta gjerne med et hverdagsantrekk også, for noen uformelle, tøffe bilder.

En gave til kjæresten, en hilsen til foreldre eller bilder til profesjonell bruk –  det finnes mange anledninger til å ta et godt portrettbilde. I mine portrettbilder er det du som skal skinne og jeg tilpasser bildene til dine ønsker. Enten du er musiker, skuespiller eller kunstner og trenger et bilde til bruk i jobbsammenheng, eller du ønsker et bilde av deg selv til privat bruk. 


Barn
1700 ,-

Jeg har lang erfaring med fotografering av barn i alle aldre og har mine triks for å få dem til å trives i studio. Det er viktig å finne en tid på dagen der barnet som regel er uthvilt og opplagt, det gir et godt utgangspunkt for en vellykket fotografering. Ta gjerne med et par forskjellige skift. Fotograferingen inkluderer visningstime og kontaktark. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i etterkant.


Søsken / Familie
2000 ,-

Jeg liker å tenke på familiebilder som en investering. For hvor ofte er vel hele familien samlet på ett bilde? Enten det er besteforeldre med barn og barnebarn, søskenflokken, kjernefamilien, storfamilien eller bare dere to, er et familiefotografi et minne for livet. Jeg anbefaler at alle kler seg slik at antrekkene harmonerer. Unngå klær med mønster, og velg gjerne lignende fargetoner. Da er det dere som kommer i fokus, og ikke klærne. Fotograferingen inkluderer visningstime og kontaktark. Bildeprodukter eller digitale bildefiler kjøpes i ettertid.


Nyfødt
2100 ,-

Fotografering iløpet av de 2 første ukene er mest ideelle, da de fremdeles er søvninge og formbare. Gjerne ha med rekvisitaer som kan passe evt. luer og lignende. Varighet ca 2 timer.


Babyklubb
 

Gratis babyfotografering 4-6 mnd

Dette er en nydelig tid som raser fort avsted.
Da er det ekstra viktig og bevare minnene med gode bilder.


Gravid 
1600 ,-

Å bære fram sitt eget barn må være den største gaven man kan få, derfor er det så flott å forevige denne tiden. Det kan være lurt å ha med litt forskjellige antrekk slik at vi sammen kan velge det som passer best. Tips kan også være akt eller fotografering i undertøy.


Generasjon / Gruppe
2300 ,-

For dere som ønsker å ta bilde av de nærmeste i storfamilien, eller gruppefoto hvor totalen overstiger 5 stk


Bedrift
2000 ,-

Dere kan komme til studio, eller jeg kommer til dere. Dersom det er mange som skal fotograferes på en gang, kan det være best at jeg kommer til bedriften, slik at de ansatte slipper å reise. Da kan vi enten rigge til et studio med nøytral bakgrunn, eller vi bruker omgivelsene, ute eller inne. Vi tilpasser bildene til bedriftens profil og ut fra hvordan de skal presenteres, og kommer gjerne med anbefalinger.  I tillegg til ansattportretter, kan vi ta miljøbilder til nettsider eller trykksaker.

Video
 

Her kan dere se eksempler på reklame-videoer jeg har lagd.Gavekort

Gavekort på fotografering er en kjempeflott og personlig gave. Hva med å gi bort fotografering i dåpsgave? Jeg kan skreddersy gavekort som passer den som skal få gaven.

Tjenester
  • +47 46 63 34 76
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg!